Εμφάνιση Στοιχείου σε Εσωτερικές Όψεις

Μεταφορά από ARCHICAD 17 και προγενέστερο

Οι Εσωτερικές Όψεις παλαιότερης έκδοσης μελετών θα μεταφερθούν για να διασφαλιστεί ότι περιέχουν τα ίδια στοιχεία.

Δηλαδή: το περιεχόμενο της Εσωτερικής Όψης εξαρτάται από το εάν τα περικλείοντα ορθογώνια στοιχείου εμπίπτουν στο Εύρος (όπως προσδιορίζεται από τα Σημάδια ΕΟψης). Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούσαν οι Εσωτερικές Όψεις στις παλαιότερες εκδόσεις.

Για να διασφαλιστεί αυτή η “παλαιά” εμφάνιση, η σχετική επιλογή Κληροδότησης στο Επιλογές > Προτιμήσεις Μελέτης > Κληροδότηση... είναι εξ ορισμού τσεκαρισμένη, όταν μεταφέρετε μία παλαιότερης έκδοσης μελέτη στο ARCHICAD 22.

LegacyPrefs_IE.png 

Εάν αφαιρέσετε το τσεκάρισμα από το κουτάκι Κληροδότησης, κάθε νέα Εσωτερική Όψη που τοποθετείτε, θα εμφανίζει τα στοιχεία σύμφωνα με τη νέα λογική: εάν χρησιμοποιείτε το Περιορισμένο οριζόντιο εύρος, θα εμφανίζονται τα στοιχεία τα οποία είναι εντός του ορίου. Εάν χρησιμοποιείτε Άπειρο οριζόντιο εύρος, θα εμφανίζεται ολόκληρο το τμήμα του μοντέλου που είναι εντός του εύρους του Σημαδιού (όπως στις απόψεις Τομής ή Όψης).