Teamwork και Μαρκάρισμα Μελέτης
Σε μία TW Μελέτη, η Παλέτα Εργαλεία Μαρκαρίσματος περιλαμβάνει και το Πάνελ Teamwork:
Αν γίνει μοίρασμα μίας solo μελέτης ARCHICAD, οι Εγγραφές Μαρκαρίσματος που περιέχει δεν θα ανήκουν σε κανέναν στην TW Μελέτη. Το πεδίο "Ανατέθηκε σε" του Πάνελ Teamwork θα δείχνει “Κανένα”, μέχρι να ανατεθεί σε κάποιον χρήστη.
“Κανένα” σημαίνει ότι η Εγγραφή Μαρκαρίσματος τη δεδομένη στιγμή δεν έχει κάτοχο, διότι δεν δημιουργήθηκε σε μία TW Μελέτη ή επειδή ο προηγούμενος κάτοχός της έχει αποσυρθεί από τη μελέτη.
Όλοι οι χρήστες μπορούν να δουν τα Μαρκαρίσματα των άλλων, αλλά μπορούν να επεξεργαστούν μόνον εκείνα που τους ανήκουν.
Για τα Στοιχεία μίας Εγγραφής Μαρκαρίσματος δεν μπορεί να γίνει Δέσμευση, Αποδέσμευση ή Αίτηση.
Τα Στυλ Μαρκαρίσματος, ως χαρακτηριστικό της μελέτης, υπόκεινται σε δέσμευση/αποδέσμευση/αίτηση, στον διάλογο Στυλ Μαρκαρίσματος, όπως και τα άλλα παρόμοια δεδομένα του Teamwork.
Ένας χρήστης μπορεί να αναθέσει την κατοχή οποιασδήποτε από τις δικές του Εγγραφές Μαρκαρίσματος, σε οποιονδήποτε άλλο συνδεδεμένο χρήστη:
Ανάθεση Δικής σας Εγγραφής Μαρκαρίσματος σε Άλλον Χρήστη
1.Ενεργοποιήστε την παλέτα Εργαλεία Μαρκαρίσματος (Έγγραφο > Εργαλεία Μαρκαρίσματος).
2.Επιλέξτε τη σχετική Εγγραφή από το πάνελ Εγγραφές Μαρκαρίσματος.
3.Στο πάνελ Teamwork, κάντε κλικ στο pop-up Ανατέθηκε σε: και επιλέξτε έναν χρήστη.
4.Εμφανίζεται ένα αυτοματοποιημένο Μήνυμα που απευθύνεται στον επιλεγμένο παραλήπτη και περιέχει ένα προκαθορισμένο κείμενο: “Η Εγγραφή Μαρκαρίσματος έχει ανατεθεί σε σας...”
5.Κάντε κλικ στο Αποστολή. Η Εγγραφή Μαρκαρίσματος ανατίθεται στον επιλεγμένο παραλήπτη, ο οποίος λαμβάνει ένα μήνυμα για αυτήν την ενέργεια, το οποίο καταχωρείται στη λίστα Προς Ενέργεια.