Τοποθέτηση Τοιχοπετάσματος σε Τομή

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ροή εργασίας όταν εξωθείτε ένα Τοιχοπέτασμα από μία Γραμμή Αναφοράς, σε ένα παράθυρο Τομής.

Το επίπεδο εισαγωγής στο παράθυρο Τομής συμπίπτει με το Επίπεδο Τομής.

1.Ενεργοποιήστε το εργαλείο Τοιχοπέτασμα

2.Διαλέξτε μία μέθοδος εισαγωγής από την Παλέτα Πληροφοριών.

3.Σχεδιάστε τη Γραμμή Αναφοράς, ως συνήθως.

4.εμφανίζεται ο διάλογος Τοποθέτηση Τοιχοπετάσματος σε Τομή. Διαλέξτε μία επιλογή:

Τοποθετήστε ελεύθερα το σημείο εκκίνησης της εξώθησης, σε σχέση με το επίπεδο εισαγωγής. Το πρώτο πεδίο είναι το απόλυτο μήκος εξώθησης και το τρίτο πεδίο είναι η απόκλιση από το επίπεδο εισαγωγής. Το σύνολο των δύο τιμών φαίνεται στο μεσαίο πεδίο.

PlaceCWSection1.png 

Για να εξωθήσετε το Τοιχοπέτασμα “μακριά” από εσάς, αρχίζοντας από το επίπεδο εισαγωγής (γραμμή Τομής): επιλέξτε τη δεύτερη μέθοδο και εισάγετε το μήκος εξώθησης. Δεν υπάρχει καμία απόκλιση (το Τοιχοπέτασμα αρχίζει ακριβώς στο επίπεδο εισαγωγής).

PlaceCWSection2.png 

Για να εξωθήσετε το Τοιχοπέτασμα “προς ” εσάς, αρχίζοντας από το επίπεδο εισαγωγής (γραμμή Τομής): επιλέξτε την τέταρτη μέθοδο και εισάγετε το μήκος εξώθησης.

PlaceCWSection4.PNG 

Για να τοποθετηθεί το μέσο του διανύσματος εξώθησης στο επίπεδο εισαγωγής, επιλέξτε την τρίτη μέθοδο. Εισάγετε το συνολικό μήκος εξώθησης στο πρώτο πεδίο που είναι παρακάτω.

PlaceCWSection3.png