Odstranění lokálních dat
Pro odstranění lokálních kopií teamwork projektů a knihoven použijte (Teamwork >Projekt > Správce lokálních dat). To samozřejmě znamená, že přijdete o všechny změny, které jste neodeslali na server.
Odstranění lokálních dat je obdobou opuštění projektu, pouze vaše rezervace zůstanou zachovány. Pokud budete chtít na projektu znovu pracovat musíte se k němu znovu připojit, čímž bude znovu stažena lokální kopie ze serveru do vašeho počítače vč. jejích knihoven.
- Otevřete Teamwork > Projekt > Správce lokálních dat.
- V seznamu označte projekt nebo knihovnu, kterou chcete odstranit.
- Klikněte na tlačítko Odstranit ve spodní části dialogového okna.
- Označený projekt nebo knihovna je odstraněna ze složky lokálních dat.Poznámka: Pokud se rozhodnete odstranit lokální data projektu z BIMcloudu, který je online, měli byste projekt opustit namísto pouhého smazání lokální kopie, protože opuštění projektu zároveň uvolní vaše rezervace.
V případě, že byste raději upřednostnili vymazání lokální kopie, měli byste nejprve uvolnit vaše rezervace.
