Náhled na rezervace v Teamworku
Kdokoli může vytvářet nové prvky nebo data; při vytváření není potřeba žádná rezervace. Kdokoli může například vytvořit desku nebo uložit nový pohled a změnu odeslat na server.
Nicméně pokud chcete prvek, atribut nebo data ve sdíleném projektu upravit nebo odstranit, musíte je nejprve rezervovat. Rezervace může být provedena kdykoliv během práce; musíte být ale online.
Prvky, které vytvoříte se automaticky stanou součástí vaší rezervace.
Jakmile si rezervujete prvek nebo část projektu, rezervace je zaregistrována na serveru a ostatní účastníci na projektu obdrží odezvu, že je prvek zarezervovaný právě vámi; takto rezervovaný prvek nebude dostupný pro editaci ostatním uživatelům, dokud jej opět neuvolníte .
Obvykle si prvky podle potřeby rezervujete a po skončení úprav je opět uvolníte.
Změny rezervací se projevují okamžitě (v reálném čase) a jen tehdy, jste li on-line; pro aktualizaci rezervací není nutné odeslat a načíst změny.
V Teamworku si můžete zarezervovat:
- Prvky. Jsou dva způsoby, jak zarezervovat existující prvky:
- Ostatní projektová data. Můžete rezervovat mnoho typů dat, například atributy a určité položky Navigátoru, které nejsou prvky.
Automatická rezervace prvků
Kdykoli je to možné, prvky jsou automaticky rezervované v okamžiku, kdy je označíte a začnete je upravovat. V případech, kdy to možné není – protože prvky jsou rezervované někým jiným, nebo pokud musíte nejprve odeslat změny – se objeví varování, které vám napoví, jak postupovat dál.
Funkce automatické rezervace je ve výchozím nastavení zapnutá (Volby > Pracovní prostředí > Zabezpečení a integrita dat). Pokud budou automatické rezervace zpomalovat vaši práci, budete upozorněni, že je máte vypnout. Libovolné prvky můžete rezervovat tlačítkem Rezervovat v paletce Teamwork nebo v kontextové nabídce.
Podmínky rezervací
Abyste mohli něco zarezervovat, musíte splňovat následující podmínky: