Filtrování notifikací o změnách dle týmů a uživatelů

Týmy a uživatelé je panel v okně Teamwork > Sledování změn.

Standardně jsou všechny odběry zaměřené na aktivity od “všech” uživatelů - tedy od všech připojených k projektu. Pokud tedy jakýkoli uživatel odešle změny, které splňují kritéria nějakého vašeho odběru, obdržíte zprávu.

Poznámka: Notifikace o vašich vlastních změnách vám nechodí.

TeamsUsers.png

Nicméně příchozí notifikace můžete filtrovat tak, aby vám chodili pouze ohledně změn provedených vybranými uživateli (nebo členy Týmu).

  1. Otevřete panel Týmy a uživatelé.
  2. Vyberte položku Všichni a klikněte na Odstranit.
  3. Klikněte na tlačítko Přidat.
  4. Objeví se seznam uživatelů a týmů.

    UsersTracking.png

    Tento seznam obsahuje:

    • Všechny uživatele, kteří jsou připojeni k aktuálnímu Teamwork projektu (včetně jména jejich týmu, pokud jsou součástí nějakého)
    • Týmy (pokud jsou nějaké), které mají přístup k aktuálnímu Teamwork projektu.
      Poznámka: “Týmy” jsou skupiny uživatelů, jako například tým statiků, vytvořené pro “BIMcloud Projekt” na BIMcloudu.
    • Filtr seznamu, aby obsahoval pouze týmy: klikněte na ikonu filtru.

      TeamsOnly.png
  5. Vyberte jednoho či více uživatelů nebo týmů a klikněte na Přidat.

    AddUsers.png

    TeamsUsersResult.png

Odběr je nyní omezen pouze na změny provedené vybranými uživateli/týmy.