Ενημέρωση Μεταφραστών DXF-DWG

Μεταφορά από Archicad 25 και προγενέστερο

Το αρχείο Μεταφραστή DXF-DWG (διάταξη xml) χρησιμοποιεί τώρα μία ενημερωμένη διάταξη αρχείου. Η ανατροφοδότηση σε επίπεδο διαλόγου σας βοηθά να μετατρέψετε τους Μεταφραστές σας για να διασφαλίσετε μία ομαλή μεταφορά οποτεδήποτε χρειαστεί.

  • Οι μεταφραστές που έχουν εισαχθεί από μελέτες παλαιότερης έκδοσης Archicad παρατίθενται στη Διαμόρφωση Μετάφρασης DXF/DWG, αλλά είναι ξεπερασμένοι και επομένως μη επεξεργάσιμοι. Σημειώνονται με ένα εικονίδιο και μία συμβουλή εργαλείου. Απλά δημιουργήστε ένα αντίγραφο - το νέο αντίγραφο ενημερώνεται στη νέα διάταξη.

    UpdateDXFTranslator.png
  • Εάν ο ξεπερασμένος (και επομένως μη επεξεργάσιμος) μεταφραστής τυχαίνει να χρησιμοποιεί ένα αρχείο υποδείγματος που δεν είναι προσβάσιμο: επισημαίνεται επίσης με ένα εικονίδιο και μία συμβουλή εργαλείου με οδηγίες.
  1. Ανοίξτε πρώτα τον μεταφραστή σε μία παλαιότερη (πριν το 30) έκδοση του Archicad - τώρα οι ρυθμίσεις του μεταφραστή είναι επεξεργάσιμες
  2. Αναζήτηση για το αρχείο υποδείγματος - τώρα είναι προσβάσιμο το αρχείο υποδείγματος και οι ρυθμίσεις του
  3. Ανοίξτε ξανά τον μεταφραστή στο Archicad 30: τώρα μπορείτε να ενημερώσετε τον μεταφραστή (να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο), με βάση τις ρυθμίσεις του αρχείου υποδείγματος