Αποθήκευση Επιλογής σαν ΤΕΜΑΧΙΟ

  1. Επιλογή στοιχείων στην Κάτοψη. (Για να επιλέξετε στοιχεία από αρκετούς ορόφους, χρησιμοποιήστε την πολυώροφη δυνατότητα του εργαλείου Πλαίσιο Επιλογής - δείτε Ένας Όροφος ή Όλοι οι Όροφοι.)
  2. Πηγαίνετε στο Αρχείο > Εξωτερικό Περιεχόμενο > Αποθήκευση Επιλογής σαν ΤΕΜΑΧΙΟ , για να ανοίξετε τον εξής διάλογο:

    SaveModule.png
  3. Εισάγετε ή επιλέξτε ένα όνομα αρχείου.
  4. Επιλέξτε τη διάταξη Αρχείο ΤΕΜΑΧΙΟΥ (.mod).
  5. Προαιρετικά: Τσεκάρετε το Αντικατάσταση επιλογής με αυτό το αρχείο ΤΕΜΑΧΙΟΥ Διασύνδεσης, για να αντικαταστήσετε άμεσα τα επιλεγμένα στοιχεία με το ΤΕΜΑΧΙΟ.
    Σημείωση: Στο Teamwork, το κουτάκι τσεκαρίσματος “Αντικατάσταση Επιλογής...” ΔΕΝ είναι διαθέσιμο.
    • Τσεκάρετε επίσης το Εφαρμογή Απόκλισης και Στροφής του προς Επεξεργασία ΤΕΜΑΧΙΟΥ για να διατηρήσετε τις ειδικές ρυθμίσεις απόκλισης/προσανατολισμού, κατά την αντικατάσταση ενός αρχικού ΤΕΜΑΧΙΟΥ με ένα νέο. (Αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη όταν αρκετές διασυνδέσεις του προς επεξεργασία ΤΕΜΑΧΙΟΥ τοποθετήθηκαν χρησιμοποιώντας διαφορετικές στροφές και αποκλίσεις).
  6. Κάντε κλικ στο Αποθήκευση.

Σημειώσεις:

  • Εάν έχετε επιλέξει κάποια στοιχεία και τα έχετε αντιγράψει στο Πρόχειρο, μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα ΤΕΜΑΧΙΟ που θα περιλαμβάνει μόνον αυτά τα στοιχεία: χρησιμοποιήστε την εντολή Αρχείο > Αποθήκευση Ως και μετά επιλέξτε τη διάταξη εγγράφου ΤΕΜΑΧΙΟ από Πρόχειρο.
  • Αν η επιλογή περιέχει στοιχεία που δεν τροποποιούνται (δηλ. είναι κλειδωμένα, βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ριζόχαρτο ή δεσμεύτηκαν από άλλον χρήστη), θα εμφανιστεί ένα μήνυμα προειδοποίησης. Τότε θα έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας του ΤΕΜΑΧΙΟΥ μόνο με τα επεξεργάσιμα στοιχεία ή ακύρωσης της λειτουργίας.
  • Μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε επιλεγμένα στοιχεία σε διάταξη PLN. Δείτε: Αποθήκευση Επιλογής σε Διάταξη PLN.