Változás hozzáadása/eltávolítása a tervlapváltozatokról

Meglévő változás hozzáadása egy tervlaphoz

Változás törlése a tervlapváltozatról

Meglévő változás hozzáadása egy tervlaphoz

Alkalmazza az alábbiak egyikét:

  • Kattintson a Változás hozzáadása opcióra a Tervlap beállítások Revíziótörténet panelén. A megjelenő párbeszédablakban válassza ki a változást, amelyet hozzá kíván adni a tervlap módosítási előzményeihez, majd kattintson az OK gombra.

    AddChangeLayoutSettings.png
  • Húzza át a változtatást a Változáskezelőből a tervlapra (vagy annak Navigátorban található elemére, vagy magára a tervlapra).

    DDChangetoLayout.png
  • A tervlap ablaka legyen aktív. A változáskezelőben kattintson jobb egérgombbal a változásra, hogy hozzáadja azt a jelenleg aktív tervlaphoz.

    AddChangeLayoutContext.png

Az új változás ekkor megjelenik a revíziótörténetben, mind a tervlap beállításainál, mind magánál a tervlapnál.

Lásd még: Módosítási előzmények adatai a tervlapon és a Tervlap beállításainál.


AddedChangeDone.png

Változás törlése a tervlapváltozatról

Bármikor eltávolíthatja a változtatást a nyitott tervlapváltozatról. Alkalmazza az alábbiak egyikét:

  • A Tervlap revíziótörténeténél (Tervlap beállítások) jelölje ki a nem kívánt változtatást, és kattintson a kék X-re annak eltávolításához a tervlapváltozatról. A változás nem jelenik meg többet ezen a tervlapon, hacsak nem adja hozzá ismét manuálisan (a Változás hozzáadása paranccsal).

    DeleteChangeFromRevision.png
  • A tervlap ablaka legyen aktív. Változás eltávolításához a jelenleg aktív tervlapról kattintson rá jobb egérgombbal a változáskezelőben.

    RemoveChangeContext.png

A lezárt kiadások változataiból nem távolíthatók el a változtatások.