Jelkulcsok törlése
Használja a Törlés gombot, a helyi menüt vagy a Delete billentyűt.
A törlés visszavonható.

Ha a jelkulcsok törlése hatással van a tervben elhelyezett címkékre vagy szövegekre, az érintett címkéken/szövegeknél a jelkulcs adatai helyett helyőrző látható.
