Kapcsolt modulok és XREF-ek a csapatmunkában
Kapcsolt modulokkal nem csak különálló tervekben, hanem Csapatmunkában is dolgozhat, ha rendelkezik az elérési jogokkal és foglalásokkal.
Új kapcsolt modulok elhelyezése
Modul forrás fájl újracsatolása
Kapcsolat frissítése
Modul forrás fájl frissítése
A Modulkezelő lefoglalása
Kapcsolt modul frissítésekor a program automatikusan lefoglalja a Modulkezelőt a háttérben (ha az elérhető), majd a frissítést követően felszabadítja azt.
Nyissa meg a Modulkezelőt (Fájl > Külső tartalom > Kapcsolt modulok kezelése) és kattintson a Lefoglalás gombra.

A kapcsolt modul Frissítésével minden modulpéldány frissül attól függetlenül, hogy a példány kié.
Ha a Modulkezelőben kapcsolt modult Módosít, Töröl vagy Újracsatol, akkor az adott művelet a kapcsolt modulok közül csak az Ön által lefoglalt példányokra vonatkozik. (A program automatikusan lefoglalja a Modulkezelőt a háttérben (ha az elérhető), majd a művelet után felszabadítja azt.)
Ugyanez vonatkozik az XREF példányok törlésére és cseréjére.
Kapcsolt modul példány vagy XREF példány lefoglalásának folyamata
Amint elhelyez egy kapcsolt modul példányt, az automatikusan Önhöz kerül.
Egy elhelyezett kapcsolt modul vagy XREF példány ugyanúgy bárki által lefoglalható és elkérhető, mint bármely más elem, a Csapatmunka paletta és a helyi menü parancsainak használatával.

Egy kapcsolt modul vagy egy XREF példány lefoglalása a mozgatás és törlés jogát jelenti. A beállításai (pl. tájolás/forgatás, alap fólia, magasság és szint értékek) is módosíthatók, illetve másik modulra cserélhető.
Új XREF-ek csatolása
Meglévő XREF hivatkozások csatolása vagy módosítása
Kapcsolt modul példány szétbontása Csapatmunka esetén
Csapatmunka esetén a Törés parancs nem érhető el a Kapcsolt moduloknál. Jóllehet, az egyes Modul példányok szétbonthatók.
Újracsatolás csapatmunka tervből
Ha újra csatol modul források esetén, akkor előbb minden újracsatolni kívánt modult le kell foglalnia. Ha nem így történik, akkor megjelenik egy párbeszédablak, amely javasolja az egyes példányok lefoglalását:

- Folytatás mégis: (Csak akkor elérhető, ha a forrásfájl egy vagy több kapcsolt modulját nem Ön foglalta le.) Ha ezt az opciót választja, csak az Ön által lefoglalt példányok lesznek hozzácsatolva az új forráshoz. A más által lefoglalt modulok továbbra is az eredeti forráshoz kapcsolódnak majd.
- Összes példány lefoglalása: Ha ezt a beállítást választja, a program bezárja a Modulkezelőt, és lefoglalja a modulpéldányokat. A műveletsor után nyissa meg ismét a Modulkezelőt, és kezdje újra az újracsatolást.
