A változásról szóló értesítések szűrése csapatok és felhasználók szerint

A Csapatok és felhasználók panel a Csapatmunka > Változáskövetés párbeszédablakban található.

Alapértelmezés szerint minden feliratkozás a „Mindenki” által végzett tevékenységeket követi – ez a tervhez csatlakozott összes felhasználót takarja. Minden alkalommal, amikor egy felhasználó a feliratkozás feltételeit teljesítő változtatást küld be, Ön értesítést kap.

Megjegyzés: A saját módosításairól nem kap értesítést.

TeamsUsers.png

A feliratkozás feltételei azonban tovább szűkíthetők úgy, hogy csak bizonyos felhasználók (vagy csapattagok) által végzett változtatásokról érkezzen értesítés.

  1. Nyissa meg a Csapatok és felhasználók panelt.
  2. Válassza a Mindenki lehetőséget, majd kattintson az Eltávolítás parancsra.
  3. Kattintson a Hozzáadás gombra.
  4. Megnyílik a felhasználók és csapatok listája.

    UsersTracking.png

    A lista a következőket tartalmazza:

    • Az aktuális Csapatmunka tervhez csatlakozott összes felhasználó (és azok csapatának neve, ha van ilyen)
    • Az aktuális Csapatmunka tervhez hozzáféréssel rendelkező csapatok (ha van ilyen).
      Megjegyzés: A „csapatok” felhasználói csoportok (pl. statikusok csoportja), melyeket a BIMcloudon lévő „BIMcloud terv” konténerekhez hoztunk létre.
    • A lista szűrése, hogy azon csak a csapatok jelenjenek meg: kattintson a szűrés ikonra.

      TeamsOnly.png
  5. Jelöljön ki egy vagy több felhasználót vagy csapatot, majd kattintson a Hozzáadás lehetőségre.

    AddUsers.png

    TeamsUsersResult.png

Ezzel szűrőt állított be a feliratkozásra úgy, hogy csak a kijelölt csapatok/felhasználók által végzett módosításokat kövesse.