Követett változások megtekintése és kezelése
Amikor egy felhasználó változtatást küld a szerverre, amit a feliratkozás észlel, Ön értesítést kap a képernyőn megjelenő előugró ablak formájában.

- Ezek az értesítések akkor jelennek meg, ha bejelölte a „Változáskövetési figyelmeztetés mutatása Csapatmunka esetén” lehetőséget (Lehetőség > Munkakörnyezet > További lehetőségek). Ez alapértelmezés szerint be van jelölve.
- A figyelmeztető üzenet mérete növelhető: ehhez jelölje be a „Nagyméretű figyelmeztetések használata” lehetőséget a fenti Munkakörnyezet párbeszédablakban.
Alkalmazza az alábbiak egyikét:
- Kattintson az előugró ablakra (ekkor megnyílik a Követett változás paletta – lásd lentebb).
- Az előugró ablak bezárásához kattintson a Később lehetőségre (az ablak 30 perc elteltével vagy 100 művelet elvégzése után – amelyik hamarabb bekövetkezik – ismét megjelenik).
Note:
Követett változások panel
A Csapatmunka paletta Követett változások paneljén láthatók azok a feliratkozások, amelyek az aktuális változást követik.
Ezek azok a módosítások, amelyeket elküldtek a szerverre, de Ön még nem fogadta azokat. A változtatások fogadása után a Követett változások lista törlődik.

A listában kijelölt feliratkozásra vonatkozóan: használja a helyi menü parancsait a nagyításhoz és kiválasztáshoz, vagy kattintson duplán a Követett változások paletta megnyitásához és a változások részleteinek megtekintéséhez.

A palettán több részlet található azokról a modellelemekről vagy tervadatokról (a feliratkozás szerint), amelyeket a többi felhasználó módosított a Csapatmunka tervben, majd elküldött a BIMcloudra, de Ön még nem kapott meg.
A Követett változások paletta alján lévő parancsokkal a következő műveletek végezhetők el:
A változtatások fogadása után a Követett változások lista törlődik.
Feliratkozások a Modellek összehasonlítása ablakban
A tetszőleges Összehasonlítás parancs használatakor megnyílik a Modellek összehasonlítása ablak, amely a két (változások fogadása előtti és utáni) tervállapotra vonatkozó eredményeket tartalmazza.
Alapértelmezés szerint a Modellek összehasonlítása ablak csak az aktuális feliratkozásban meghatározott elemváltozásokat (azaz a „Maggeometria” feliratkozásra vonatkozó módosításokat) tartalmazza.
