Łączenie opcji projektowych z modelem głównym

Gdy ostateczna Wersja zostanie wybrana i będzie gotowa do użycia, wybierz opcję w Menedżerze wersji i kliknij Akceptuj i połącz. (Użyj przycisku polecenia lub menu kontekstowego.)

Jednocześnie można wybrać i połączyć tylko jedną opcję.

  • Elementy wybranej Opcji są teraz łączone z Modelem głównym.
  • Usunięty zostanie cały Zestaw opcji wraz ze wszystkimi opcjami.

    AcceptMergeOption.png