Przypisz uwagę do użytkownika
W projektach Teamwork każda sugestia (poprzez uwagę, w której jest zawarta) może być przypisana do dowolnego użytkownika, a użytkownik ten zostanie o tym natychmiast poinformowany.
- Otwórz Organizator uwag
- Wybierz uwagę, która ma zostać przypisana
- Skorzystaj z jednej z poniższych procedur:
- W wyświetlonym oknie dialogowym dodaj lub edytuj komunikat odpowiednio do potrzeb, a następnie kliknij Przypisz.

- Do użytkownika odbierającego wysłane zostanie powiadomienie (poprzez Wiadomości Teamwork)

Uwaga będzie teraz zarezerwowana przez użytkownika, któremu została ona przypisana.
- Menedżer nowej uwagi może kliknąć Pokaż, aby wyświetlić Organizatora uwag i obsłużyć uwagę według potrzeb.

