Filtruj powiadomienia o zmianach według zespołów i użytkowników

Zespoły i użytkownicy to panel w oknie dialogowym Teamwork > Śledź zmiany.

Domyślnie, każda subskrypcja śledzi działania “Wszystkich”, czyli wszystkich użytkowników dołączonych do projektu. Otrzymasz powiadomienie za każdym razem, kiedy dowolny użytkownik wyśle zmiany odpowiadające Twoim kryteriom subskrypcji.

Uwaga: Nie otrzymasz powiadomienia na temat własnych zmian.

TeamsUsers.png

Możesz zawęzić powiadomienia, aby otrzymywać je tylko wtedy, gdy zmiany zostaną wprowadzone przez określonych użytkowników (lub członków zespołu).

  1. Otwórz panel Zespoły i użytkownicy.
  2. Wybierz element Wszyscy i kliknij Usuń.
  3. Kliknij przycisk Dodaj.
  4. Pojawi się lista użytkowników i zespołów.

    UsersTracking.png

    Ta lista wyświetla:

    • Wszystkich użytkowników dołączonych do bieżącego projektu Teamwork (wraz z nazwą zespołu, jeśli jest określona)
    • Zespoły (jeśli zostały stworzone), które mają dostęp do bieżących projektów Teamwork.
      Uwaga: “Zespoły” to zespoły użytkowników (np. Zespół inżynierów konstruktorów), utworzone dla zbiorów “Projekt BIMcloud” dostępnych na serwerze BIMcloud.
    • Aby przefiltrować listę i wyświetlić tylko Zespoły: kliknij ikonę filtra.

      TeamsOnly.png
  5. Wybierz jednego lub kilku użytkowników lub jeden lub kilka zespołów i kliknij Dodaj.

    AddUsers.png

    TeamsUsersResult.png

Subskrypcja zostanie przefiltrowana w taki sposób, by śledzić tylko zmiany wprowadzone przez określone zespoły/użytkowników.