Rezervování projektových Teamwork dat (ne prvků)
Viz také Náhled na rezervace v Teamworku.
Jakýkoli uživatel s příslušnými přístupovými právy může vytvořit libovolná data a odeslat je na server. Nicméně pro úpravu nebo odstranění si musíte potřebná data rezervovat. Jakmile si uživatel rezervuje atributy nebo data projektu, může je upravovat nebo odstranit.
Pokud chcete rezervovat data projektu, jen otevřete příslušné okno, paletku nebo položku Navigátora, a ve spodní části Navigátora uvidíte informaci o Teamwork stavu.
Pro položky v Navigátora je příkaz Rezervovat dostupný přímo v kontextové nabídce.
Pokud je prvek dostupný, klikněte na Rezervovat.

Jakmile jste klikli na rezervovat v dialogovém okně, zůstanou tato data nebo atributy součástí vašeho pracovního prostoru, dokud je neuvolníte (i v případě, že jste okno zavřeli tlačítkem zrušit).
Pokud uvolníte rezervovaná data, změny, které jste provedli se odešlou na server, dokonce i když kliknete na tlačítko zrušit.