Přesunutí lokálních dat do jiné složky
- Zavřete všechny spuštěné teamwork projekty. (popř. uložte a/nebo odešlete změny)
- Otevřete Teamwork > Projekt > Správce lokálních dat
- Klikněte na tlačítko Volby pro otevření dialogového okna Volby lokálních dat.

- Klikněte na Přesunout...
- V následném dialogu Vyhledat složku vyberte nebo vytvořte nový adresář.
- Klikněte na OK.
Všechna data jsou přesunuta do nového umístění a všechna lokální Teamwork data – bez ohledu na verzi projektu – budou od tohoto okamžiku ukládána právě tam.