Φιλτράρισμα Ειδοποιήσεων Αλλαγής ανά Κλάδους και Χρήστες
Το Κλάδοι και Χρήστες είναι ένα πάνελ του διαλόγου TW > Παρακολούθηση Αλλαγής.
Εξ ορισμού, κάθε Συνδρομή παρακολουθεί δραστηριότητες ανά “Όλοι” - δηλαδή, όλοι οι χρήστες που συμμετέχουν στη μελέτη. Κάθε φορά που κάποιος χρήστης στέλνει μία αλλαγή που πληροί τα κριτήρια της Συνδρομής σας, λαμβάνετε μία ειδοποίηση.

Ωστόσο, μπορείτε να περιορίσετε τη συνδρομή, ώστε να ειδοποιηθείτε μόνο εάν ορισμένοι επιλεγμένοι χρήστες (ή μέλη Κλάδου) κάνουν την αλλαγή.
- Ανοίξτε το πάνελ Κλάδοι και Χρήστες.
- Επιλέξτε το Όλοι, και στη συνέχεια πατήστε Αφαίρεση.
- Πατήστε το κουμπί Προσθήκη.
- Εμφανίζεται η λίστα Χρηστών και Κλάδων.

Σε αυτήν η λίστα εμφανίζονται:
- Επιλέξτε έναν ή περισσότερους Χρήστες ή Κλάδους, και στη συνέχεια πατήστε Προσθήκη.


Τώρα, η συνδρομή φιλτράρεται ώστε να παρακολουθεί μόνο τις αλλαγές που κάνουν οι Κλάδοι/Χρήστες που έχετε προσθέσει.
