Hozzárendelt profil mentése
Alkalmazza az alábbiak egyikét:
- Kattintson a Profilkezelőben lévő Mentés gombra, vagy
- Váltson egy másik profilra, és a megjelenő párbeszédablakban válassza a „Mentés” opciót.

Lásd még: Egyéni profil mentése.
Alkalmazza az alábbiak egyikét:

Lásd még: Egyéni profil mentése.