Przenieś lokalne dane Teamwork do innego folderu
- Zamknij wszystkie uruchomione projekty Teamwork. (Zapisz oraz/lub Wyślij, w razie potrzeby.)
- Przejdź do Zespół > Projekt > Menedżer danych lokalnych
- Kliknij przycisk Opcje, aby otworzyć okno dialogowe Opcji danych lokalnych.

- Kliknij Przenieś...
- W wyświetlonym oknie dialogowym Poszukaj teczki, wybierz lub utwórz nowy folder.
- Kliknij OK.
Wszystkie dane zostaną przeniesione do nowej lokalizacji, a wszystkie lokalne dane Teamwork - niezależnie od wersji projektu - od tej pory będą zapisywane w tej lokalizacji.