Επίπεδο Επεξεργασίας και Εισαγωγή 3D Στοιχείου

Εάν αρχίσετε την εισαγωγή στοιχείου με έλξη από ένα χαρ. σημείο ή μία επιφάνεια υφιστάμενου στοιχείου, το επίπεδο επεξεργασίας θα μετατεθεί αυτομάτως σε αυτή τη θέση.

Μπορείτε να επανατοποθετήσετε χειροκίνητα το επίπεδο επεξεργασίας, οποιαδήποτε στιγμή.

Στοιχεία που τοποθετούνται στο 3D παράθυρο βρίσκονται στην προκαθορισμένη τους στάθμη (υψόμετρο). Το Επίπεδο Επεξεργασίας αυτομάτως "πηδά" σε αυτό το υψόμετρο. (Οι προκαθορισμένες στάθμες μπορεί να διαφέρουν για κάθε κατασκευαστικό στοιχείο).

Εάν αρχίσετε την εισαγωγή στοιχείου με έλξη από ένα χαρ. σημείο υφιστάμενου στοιχείου, το επίπεδο επεξεργασίας θα μετατεθεί αυτομάτως σε αυτή τη θέση.

Εξαίρεση: Μπορείτε να κλειδώσετε την εισαγωγή στο υφιστάμενο επίπεδο επεξεργασίας πριν ξεκινήσετε τη δημιουργία του νέου στοιχείου.

Δείτε: Μόνον επί του Επιπέδου.

Εάν αλλάξετε την Αρχή Χρήστη (Alt + Shift στον κόμβο ενός στοιχείου), το επίπεδο επεξεργασίας μετατοπίζεται αναλόγως.

Στα στοιχεία που δημιουργούνται στο 3D παράθυρο, τη στιγμή της εισαγωγής, θα ανατίθεται ένας Αρχικός Όροφος βάσει του υψομέτρου τους: εάν σχεδιάζετε το στοιχείο σε μία στάθμη που εμπίπτει στον Όροφο 2, τότε στο νέο στοιχείο ανατίθεται ως Αρχικός Όροφος ο Όροφος 2.

Ο Αρχικός Όροφος είναι ο πλησιέστερος όροφος στην κάτω στάθμη του στοιχείου.

Σημείωση: Η στάθμη των ανοιγμάτων τοίχου καθορίζονται αυστηρά από τις τρέχουσες τιμές στις Ρυθμίσεις Πόρτας/Παραθύρου.