Εργασία στο Σπίτι και στο Γραφείο: Προτεινόμενη Ροή Εργασίας για μία TW Μελέτη

Ακολουθεί μία περιγραφή του τρόπου που εργάζεστε σε μία μεμονωμένη μελέτη, από δύο εναλλακτικές θέσεις οι οποίες είναι σε άμεση σύνδεση.

Για εναλλακτικά σενάρια που περιλαμβάνουν εργασία χωρίς σύνδεση και για τον τρόπο μετακίνησης των δεδομένων μελέτης, δείτε: Πακέτο Περιοδείας: Μετακίνηση TW Μελέτης και Βιβλιοθηκών σας σε Άλλον Υπολογιστή.

Αυτό το σενάριο λειτουργεί υπό δύο συνθήκες:

Πρέπει να έχετε άμεση σύνδεση και στις δύο θέσεις

Μετά από κάθε συνεδρία και πριν από το κλείσιμο της μελέτης πρέπει να κάνετε Αποστολή και Λήψη

1.Μόλις τελειώσετε την εργασία σας στο γραφείο, κάντε μία αποθήκευση και Αποστολή/Λήψη.

2.Στον οικιακό σας υπολογιστή, εκκινήστε το Archicad. Πρέπει να είστε σε άμεση σύνδεση για να κατεβάσετε την TW Μελέτη και τις βιβλιοθήκες από τον BIMcloud.

3.Μετά από το κατέβασμα, εργαστείτε στη μελέτη όπως θέλετε, με άμεση σύνδεση ή χωρίς σύνδεση.

4.Μόλις τελειώσετε, πρέπει να βρεθείτε με άμεση σύνδεση και να κάνετε Αποστολή/Λήψη.

5.Αποθηκεύστε και κλείστε τη μελέτη.

6.Όταν επιστρέψετε στο γραφείο, ανοίξτε πάλι τη μελέτη.

7.Στον υπολογιστή του γραφείου, κάντε Αποστολή και Λήψη. Οι τροποποιήσεις που κάνατε στο σπίτι είναι τώρα συγχωνευμένες στη μελέτη του υπολογιστή του γραφείου και μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε εναλλακτικά τους υπολογιστές σπιτιού και γραφείου και για όσο χρόνο είναι απαραίτητο.