Ha elemet, attribútumot vagy egyéb adattípust kíván módosítani illetve törölni a Csapatmunka tervben, először le kell foglalnia azt.
A foglalás minden lehetséges esetben automatikusan történik.
Megjegyzés: az automatikus lefoglalás BIMcloud Basic esetén nem elérhető.