Przypomnienie o wyczyszczeniu zawartości Zestawienia dla projektów Teamwork
Aby wspomóc zarządzanie danymi, możesz tak skonfigurować przypomnienia o wyczyszczeniu danych po pewnym czasie.
- Przejdź do menu Zespół > Projekt > Menedżer danych lokalnych
- Kliknij przycisk Opcje, aby otworzyć okno dialogowe Opcji danych lokalnych.

- Zaznacz pole Wykonaj czyszczenie danych lokalnych.
- W określonych odstępach czasowych, jeśli zostaną znalezione stare dane, program będzie sugerował rozważenie wyczyszczenia danych lokalnych.