Aby zmienić lub usunąć element, atrybut lub inne dane w projekcie Teamwork, należy je najpierw zarezerwować.
Rezerwacja następuje automatycznie, gdy tylko jest to możliwe.
Uwaga: Automatyczna rezerwacja jest niedostępna w podstawowej wersji BIMcloud.