Verzióváltás véglegesítése

A verzióváltás után tekintse át az eredményeket, majd kattintson a Verzióváltás véglegesítése gombra.

A verzióváltott tervek mostantól elérhetők az eredeti tervek mellett a BIMcloudon, a verzióváltási beállításoknak megfelelően átnevezve.

A megjelenő párbeszédpanelen válasszon az alábbi lehetőségek közül a verzióváltás véglegesítéséhez:

A Verzióváltás véglegesítése képernyő az alapértelmezett beállításokkal, amelyek a verzióváltott és az eredeti tervek kijelölését is megtartják.
  • Verzióváltott tervek használata: A verzióváltott tervek megtartása.
    • Eredeti tervek megtartása: Mind az eredeti, mind a verzióváltott tervek a helyükön maradnak.
    • Eredeti tervek törlése: Eltávolítja az eredeti terveket és a pillanatfelvételeiket, megakadályozva a visszaállítást. Csak akkor használja, ha a tárhely erősen korlátozott.
  • Eredeti tervek visszaállítása: Eltávolítja a verzióváltott terveket, és visszaállítja az eredetiket.
Megjegyzés:
  • A verzióváltás minden csatlakozott felhasználó kapcsolatát megszakítja a Csapatmunka tervvel. Az Eredeti tervek visszaállítása lehetőség nem csatlakoztatja újra a felhasználókat. Az érintett felhasználóknak helyileg kell elmenteniük a beküldetlen változtatásokat, hogy újra tudjanak csatlakozni.
  • Az eredeti tervek törlése vagy visszaállítása további BIMcloud műveleteket igényel. Várja meg, amíg ezek befejeződnek. A folyamat során ne kapcsolja ki a számítógépet, és ne zárja be az eszközt.

Sikertelen tervek

Előfordulhat, hogy több tervhibát is egyetlen ok vált ki. A legtöbb hiba elkerüléséhez lásd: Előkészületek az alkalmazáshoz.

Ha szeretné megtudni, hogy miért nem sikerült egy terv verzióváltása, kattintson a Vissza az eredményekhez gombra, majd a Konzol megjelenítése lehetőségre a hibaüzenetek megtekintéséhez.

Ha az eredmények között egy vagy több sikertelen terv is szerepel, kétféleképpen léphet tovább:
  • Eredeti tervek visszaállítása. Eltávolítja a verzióváltott terveket, és visszaállítja az eredetiket. A megszokott módon folytathatja a munkát a Csapatmunka tervekben, azok eredeti (nem verzióváltott) verziójában.
  • Verzióváltott tervek használata (és Eredeti tervek megtartása). A sikeresen verzióváltott tervekkel elkezdhet dolgozni. A sikertelenek esetén indítsa újra a Teamwork Multiproject Migration Tool eszközt, és próbálkozzon újra a verzióváltással.