Verzióváltási beállítások
A párbeszédablak megnyitásához kattintson a Verzióváltási beállítások lehetőségre a Válassza ki a projekteket, amelyek verzióváltását el kívánja végezni képernyő alján.
Az itt megadott beállítások minden Csapatmunka tervre érvényesek, amelyek a jelenlegi folyamatban esnek át verzióváltáson.
Eredeti tervek zárolásának feloldása
Javasoljuk, hogy ne jelölje be ezt a négyzetet. Így a verzióváltást követően az eredeti tervek zárolva lesznek, biztosítva, hogy a munkatársak az eredetiek helyett a verzióváltott terveket használják.
Ha bejelöli ezt a lehetőséget, az eredeti tervek hozzáférhetők maradnak, és a csapata tovább dolgozhat rajtuk.
Monolit könyvtárak verzióváltása
Verzióspecifikus monolit Archicad könyvtárakat (például: „Archicad 26 Könyvtár”) használó tervek esetén: ez a lehetőség a verzióspecifikus könyvtárra mutató hivatkozásokat a Monolit verzióváltási könyvtárra mutató hivatkozásokra cseréli.
- Ez a lehetőség magát a Monolit verzióváltási könyvtárat nem tölti fel. Ennek eredményeként a lehetőség bejelölése hiányzó könyvtári elemeket eredményezhet.
- Ez a lehetőség nincs hatással azokra a tervekre, amelyek Globális könyvtárakat (könyvtárcsomagokat) használnak
BIMcloud alternatív címek megtartása
Az alternatív BIMcloud címeken keresztül feltöltött külső tartalommal rendelkező tervek esetén a lehetőség bejelölése megőrzi ezeket a hivatkozásokat. Ha nincs bejelölve, a hivatkozások a BIMcloud elsődleges címére cserélődnek. A BIMcloud címekkel kapcsolatos részleteket lásd: Szerverkapcsolatok.
Tervek átnevezése
Válasszon egy előtagot (a név elé) vagy utótagot (a név után) az eredeti vagy a verzióváltott tervek megkülönböztetéséhez. Az előnézet megjeleníti a várható eredményt.

