Βιβλιοθήκες

Ξεκινώντας από την έκδοση 28, το Archicad παραδίδεται με μία "Παγκόσμια Βιβλιοθήκη" - μία συλλογή από πακέτα βιβλιοθηκών. Το Archicad έρχεται με μία τυπική Βιβλιοθήκη αντικειμένων που περιέχει εκατοντάδες από προδιαμορφωμένα, επεξεργάσιμα αντικείμενα (γνωστά και σαν GDL Αντικείμενα ή Στοιχεία ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ).

Μπορείτε να προσθέτετε ή να ενσωματώνετε πρόσθετες βιβλιοθήκες, πακέτα και αντικείμενα στο έργο σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σας συνιστούμε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την Παγκόσμια Βιβλιοθήκη μόνο αφού ολοκληρώσετε τις τρέχουσες μελέτες σας.

Για να μεταφέρετε τις μελέτες παλαιότερης έκδοσης και να συνεχίσετε να εργάζεστε ως συνήθως: δείτε Μεταφορά Βιβλιοθηκών στο Archicad 28.

Δείτε και διαχειριστείτε τις βιβλιοθήκες της μελέτης σας στη Διαχείριση ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Αρχείο > Βιβλιοθήκες και Αντικείμενα > Διαχείριση ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ).

Παγκόσμια Βιβλιοθήκη (Archicad 28)

Διαχείριση ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Συστάσεις για τη Χρήση Βιβλιοθηκών

Ενσωματωμένη Βιβλιοθήκη

Συνδεδεμένες Βιβλιοθήκες

Βιβλιοθήκες BIMcloud

Αφαίρεση Βιβλιοθήκης από Μελέτη

Ενημερώσεις Βιβλιοθήκης

Αντιμετώπιση Προβλημάτων της Βιβλιοθήκης

Αγνοούμενα Στοιχεία Βιβλιοθήκης

Αρχείο Κλωβού Βιβλιοθήκης